Over ons

Al ruim 50 jaar is Elferink een bekende naam in Driebergen. Elferink & Co. Accountants richt zich al jaren op de bovenlaag van het MKB.  Met een team van 10 vakbekwame medewerkers staan wij voor bewezen kwaliteit en persoonlijke benadering. Wij gaan voor het actief adviseren van ondernemers, om samen met hun ondernemingsdoelstellingen te maken en te realiseren.

Van vaders op zonen

Wim Elferink startte 1 juni 1962 een zelfstandig accountantskantoor. Arie van Garderen kwam midden jaren zestig in dienst. Samen bouwden zij een mooi kantoor. De zonen van beide heren, Mark Elferink en Berend van Garderen, hebben het kantoor voortgezet en uitgebouwd tot een gerenommeerde accountants- en adviespraktijk. Vanaf 2022 heeft Berend van Garderen zelfstandig het kantoor voortgezet als eigenaar en directie.

Onze kracht

Onze service, advisering en persoonlijke aanpak zijn alom bekend. Er bestaan voor ons geen moeilijke vraagstukken, wij zijn daar juist in gespecialiseerd. We lopen voorop als het gaat om automatisering en vinden het belangrijk om alles vlot en adequaat af te handelen. Goede automatisering is voor ons net zo belangrijk als gereedschap voor een timmerman.

Elferink & Co. Accountants is aangesloten bij: